Všem členům Anonymních Alkoholiků v ČR se dává na vědomost, že byl právě uveden do provozu nový skupinový mailinglist „VSO“. Všichni jste na něm vítáni.

Co to je?
– Mailinglist je v podstatě adresa, která pod sebou sdružuje přihlášené členy (váš email) a když na ni někdo napíše nebo něco zašle, tak je tato zpráva automaticky přeposlána všem. Slouží tedy jako prostředek pro šíření důležitých informací týkajících se chodu AA v ČR.

Kdo může být členem?
– Každý, kdo je v AA a má zájem o dění v něm.

Jak se přihlásit?
– Pro přihlášení stačí zaslat mail na: vso.aa.cr@gmail.com

Kam mám potom psát a co bude dál?
– Jakmile jste přihlášeni, budete moci posílat své příspěvky do společného mailing listu a současně také budete dostávat všechny zprávy, které zašlou jiní uživatelé.

Ostatní poznámky:
– VSO nenahrazuje ani nedubluje on-line meeting Triezvy priestor.
– Pokud se pokusíte poslat zprávu na VSO, aniž byste byly členy, obdržíte oznamující email, že tato skupina buď neexistuje nebo nastal jiný problém, včetně možnosti, že nejste a musíte být členy, pokud chcete přispívat. V takovém případě prosím požádejte o členství napsáním na zmíněnou adresu pro přihlášení.
– Případné připomínky, dotazy nebo cokoliv můžete sdělit zde: vso.aa.cr@gmail.com
– Název VSO jsme ponechali mimo jiné z historického a nostalgického důvodu, tedy odkazu na původní mailinglist, který fungoval od září roku 2009 do ledna 2018. Znamenal něco jako Všeobecná Služební Organizace, nyní si pod touto zkratkou můžete představit, co je libo. 🙂

Děkujeme a těšíme se na sdílení a zlepšení vzájemné komunikace v našem AA
Komise pro Kontakt s Veřejností (KKV)